In ceea ce priveste viziunea si strategia firmei, SC Instal-Fit Tehnic SRL-D isi propune sa devina un nume important in domeniul  producerii de stuturi filetate oferindu-le clientilor solutii complete si stabilind cu acestia parteneriate de lunga durata.

Intreprindere creata pentru productia stuturilor filetate orientata spre promovarea si eficientizarea productiei romanesti, dedicata producerii pe plan intern a unui produs de inalta calitate. Obiectivul firmei pe termen lung este reprezintat de reorientarea firmelor care achizitioneaza stuturi de pe piata externa spre piata autohtona.

Urmarim deasemenea imbunatatirea continua a performantelor si a calitatilor produselor oferite, pe baza observatiilor si a sesizarilor clienților, crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii, mentinerii si motivării capitalului uman, stabilirea și mentinerea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si clientii.

Devotamentul, responsabilitatea, integritatea si respectul, viziunea si creativitatea, urmeaza sa fie valorile care ne ghideaza in aceasta activitate.  Investim permanent in tehnologii si contribuim la cresterea pietei, a portofoliului de clienti.

Vom fi specializati in vanzarea stuturilor filetate (dimensiuni ½ pana la 4 toli) folosind echipamente tehnologice performante care se utilizeaza mai usor, au o retabilitate mai mare fata de stungurile clasice. Pierderea de materie prima folosita ( teava) este zero datorita preciziei masinii de taiat ( debitat) folosite. Principalul avantaj fata de concurenta va fi axarea doar pe aceste produse permitandu-ne sa avem un avantaj in fata concurentei, aceastia producand o gama mai mare de produse diferite nefiind specializata pe realizarea de stuturi filetate, ceea ce duce la produse destinate clientilor nu de cea mai buna calitate, preturi mai mari si imposibilitatea de a prelua comenzi mari.

Stut filetat de dimensiuni: 1/2”, 3/4”, 1”,  1 1/4”, 1 1/2”, 2”, 2 1/2”, 3”, 4” toli si  lungimi: 50 mm, 60 mm, 80 mm, 100 mm, 120, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 400 mm, 500 mm, 1000 mm, 1500 mm, din otel zincat ( S 195 T), inox, teava neagra, cu racord tip filet exterior la ambele capete sau la un singur capat conform cu standardul EN-10242.

Imbinarea prin filet duce la o montare/demontare usoara, gabarit redus, executie ieftina si usoara, fiind utilizate pentru a face legatura intre parti componente din instalatii de apa, canalizare, gaz, incalzire, aer conditionat.

Industrie aflata in extindere datorata intrebuintarii in domenii ca: constructii (instalatii sanitare, de gaz, incalzire si climatizare), antiincendiu, industria agricola ( sisteme de irigatii) aflate in crestere datorata dezvoltarii imobiliare accentuate si dezvoltarii in agricultura. In ceea ce priveste  principalele tipuri de consumatori ne orientam catre firme de profil care vand  materiale pentru instalatii in constructii, agricultura.

Cui ne adresam

Ne adresam tuturor firmelor de profil, magazinelor, depozitelor care vand materiale pentru instalati la nivel local, regional, national. Marimea pietei din punct de vedere al numarului de clienti si  al marimi fizice difera de la magazinele mici, mijloci de distributie pana la lanturi de magazine, depozite de instalatii. Firma Instal –Fit Tehnic se va adresa tuturor, indiferent de marimea acestora. Necesitatea fabricarii de stuturi filetate vine ca un suport pentru distribuitorii din Romania care importa din tari precum China, Italia etc. Se reuseste astfel reducerea costului produselor prin diminuarea costurilor de transport, reducerea termenului de livrare, calitatea produselor asigurata de tehnologia de productie de ultima generatie. Ne propunem ca in 2 ani sa reusim sa obtinem contracte de colaborare cu firme de renume in instalatii, sa producem o cantitate suficienta astfel incat sa acopere majoritatea distribuitorilor care in momentul de fata importa aceste produse si dupa atigerea acestui obiectiv sa luam in calcul extinderea pe piata internationala.

Ca modalitate de distributie a produselor se va utiliza: preluarea  produsului de catre distribuitori sau prin curier in functie de cerintele clientilor.